DVSC

2019.12.06. 15:09

Honvédosok a vászon előtt

A debreceniek szombati ellenfelei ecsetet ragadtak és alkottak.

Fotó: Bp. Honvéd

A Loki futballcsapata a hétvégén a Honvédot látja vendégül a Nagyerdei Stadionban. Ennek kapcsán számolunk be arról, hogy kispestiek vezetőedzője, Giuseppe Sannino le sem tagadhatta volna, hogy Leonardo da Vincihez, Michelangelóhoz vagy éppen Botticellihez hasonlóan olasz vér csörgedezik az ereiben. Mint ahogyan honfitársáról, Davide Lanzafaméról is hamar kiderült, hogy a művészet – majdnem – olyan közel áll hozzá, mint a góllövés. Emellett Gazdag Dániel, Djordje Kamber, Nagy Gergő és Vadócz Krisztián is bizonyította, nem csupán a labdával bánik mesterien, az ecsettel is.

Árverésre bocsátották

A Bp. Honvéd edzője, illetve öt futballistája olyat alkotott, amiről csak az elismerés hangján lehet szólni. Egyebek mellett azért, mert a – FessNeki csapatával közösen készített – képeiket már árverésre is bocsátották. A befolyt összeg pedig jótékonysági célt szolgál: a kispesti „művészek” rászorulóknak ajánlják fel karácsony alkalmából, így akiket segítenek, legalább annyira boldogok lesznek, mint akik segítenek.

HB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában