testépítés

2019.11.29. 14:46

Kórházba került a „sportlédi”

A testépítő Oláh Vivient ételallergiával vitte kórházba a mentő.

Fotó: Facebook

Mint arról korábban a Napló is beszámolt, a debreceni származású IFBB Pro testépítő, Oláh Vivien családot alapított párjával, és született egy kisfiuk.

A sikeres sportolót azonban nem olyan fából faragták, hogy mindez véget vessen versenyzői pályafutásának, ezért újra szigorú diétába kezdett, és hamarosan ismét színpadra áll.

Ám a felkészülését két hete egy kellemetlen incidens zavarta meg – olvasható a versenyző közösségi oldalán. A sportolóhoz mentőt hívott párja, és a sürgősségin kötött ki ételallergia miatt, de szerencsére még aznap este hazaengedték, és mára minden rendben van.

Fotó: Facebook

Már minden rendben

„A diszpécser végighallgatva a panaszokat azonnal küldött kocsit és bevittek a sürgősségire. Elláttak, csodálkozva végighallgatták, hétfő után miért is ettem kedden megint tonhalat (tuti gondolták, ez hülye), megfigyelgettek egy darabig, és este haza is engedtek” – írta ki Oláh Vivien, hozzátéve, hogy csak jókat tud mondani az orvosokról, a nővérekről és a mentősökről.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában