futsal

2019.11.18. 16:29

Kétszer is legyőzte a szerbeket a női válogatott

Dombó János szövetségi edző elégedett csapata teljesítményével.

Fotó: mlsz.hu

Válogatott összetartáson vettek részt múlt hét végén hazánk legjobb női futsalosai. A tréningek mellett két edzőmérkőzést is vívott Dombó János alakulata Szerbia ellen. Az első összecsapást 3–0-ra, a másodikat pedig 5–4-re nyerték meg a magyar hölgyek.

Nem vallottak szégyent

A DEAC játékosai közül négyen, Üveges Katalin, Krascsenics Csilla, Tóth Nóra és Horváth Viktória vette ki a részét a sikerrel megvívott összecsapásokból, míg a HTE színeit képviselve Nagy Anikó erősíthette a válogatottat.

„Nagy hangsúlyt kapott a fiatalok beépítése és mondhatom, nem vallottak szégyent; bizonyították, hogy lehet rájuk számítani a jövőben. Gratulálok a most debütáló játékosoknak! A felkészülésünk szempontjából nagyon hasznos páros mérkőzést játszottunk, ami remek lehetőséget adott az újoncok beépítésére a régi csapatba, és hogy felmérjük, mennyire állnak készen a nemzetközi mezőnyre. A védekezésben is van még min javítanunk, kaptunk elkerülhető gólokat; de a támadó játékunkon is kell csiszolni, mivel sok helyzetet hagytunk ki. Azt gondolom, ahogy több rutint szereznek a játékosok, a helyzetkihasználásunkon is tudunk javítani” – olvasható Dombó János szövetségi edző értékelése az mlsz.hu-n.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában