röplabda

2019.11.25. 21:31

A szurkolók is hozzátették a magukét a DEAC hétvégi győzelméhez

A Debreceni Egyetem női röplabdázói a Hercules SE ellen folytatták a szereplésüket a bajnokságban. A DESOK-ba kilátogató DEAC-szurkolók elégedetten mehettek haza, hiszen Kuszkó Zsolt együttese 3:0-ra diadalmaskodott – írja a deac.hu.

Fotó: deac.hu

A hivatalos honlap beszámolójából kiderül: az első játszmában a Hercules SE tartotta a lépést a DEAC-cal, sőt, sokáig úgy tűnt, a vendégek szerzik meg a vezetést. 16:19 után megrázták magukat a debreceniek (22:20), ám ellenfelük fordítani tudott. 22-23-nál Kuszkó Zsolt időt kért, szavai pedig hatottak, hiszen a DEAC lezárta ezt a játékrészt (25:23).

A második felvonásban az egyetemi csapat dominált, 13:3-nál már kétszámjegyű előnyre tettek szert. A folytatásban sem lassítottak, riválisuknak mindössze hét pontot engedtek ebben a periódusban. A harmadik szett sem hozott gyökeres változást, folyamatosan leszakították magukról a fővárosiakat.

Kuszkó Zsolt tanítványai ebben a szezonban először diadalmaskodtak hazai környezetben, amit a DEAC Spirit nevű szurkolói csoport frenetikus buzdítással honorált.

A lányok szerint a szurkolók támogatásának köszönhetően olyan érzésük volt, mintha plusz egy játékos lett volna a pályán.

„Titkon ilyen győzelemben reménykedtem. Az első szettben kicsit görcsösek voltunk, nem tudtunk felszabadultan röplabdázni. Ezt követően pontosabbak lettek a bejátszásaink és a fogadásaink. Annak is örülök, hogy mindenki tudott játszani. Nagyon sok támogatást kaptunk a szurkolóktól, akiknek ezúton is szeretnék köszönetet mondani” – nyilatkozta Kuszkó Zsolt a klubhonlapnak.

NB II. Női Bajnokság Kelet B-csoport

DEAC-Hercules SE 3:0 (25:23, 25:7, 25:10)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában