kihívás sellő módra

2019.10.30. 14:52

Tetris Challenge a debreceni uszodában

A tizenegyszeres világbajnok Senánszky Petra is csatlakozott.

Fotó: Facebook / Senánszky Petra

Nyugodtan mondhatjuk, hogy az egész világot lázban tartja a Tetris Challenge. A legújabb kihívás eredetileg 1987-ben indult, mikor egy Andrew Kromelow nevű gondnok mutatta meg, mit is tartalmaz szerszámosládája. Kihívás csak azután lett belőle, hogy 2019. szeptember 1-jén a zürichi járőrök kirámolták az autójukat. Azóta sokan mutatták már meg szépen rendszerezett, madártávlatból fotózott képeken, mivel dolgoznak. Szívesen csatlakoztak a kihíváshoz a sportolók is.

– Természetesen az én figyelmemet sem kerülték el a különböző tetris challenge-fotók, nagyon tetszett például Hosszú Katinka képe, vagy Derencsényi István Hortobágyon készített felvétele. Én is szerettem volna csatlakozni, ezért az egyik edzés után csapattársammal, Szűcs Rebekával még maradtunk az uszodában, és megkomponáltuk a fotót, amit végül testvérem, Flóra készített el. Pár poént is elrejtettünk a felszerelések között, például a mentőövet és a foglalt táblát, melyeket nyilván nem használunk napi szinten. Sokan lájkolták a képet, jók a visszajelzések, aminek örülünk, mert legalább így az emberek megleshetik, milyen eszközökkel is dolgoznak az uszonyosúszók – mondta el lapunknak Senánszky Petra, a Debreceni Búvárklub tizenegyszeres uszonyosúszója.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában