labdarúgás

2019.10.05. 17:19

Szpari-másodedző lett a korábbi lokista

Az annak idején bundázás miatt eltiltott Polekszics lett a Nyíregyháza másodedzője.

Fotó: Napló-archív

Az NB II.-es Nyíregyháza vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott Purguly Árpád másodedzővel a botrányos ETO elleni bajnokit (szeptember 18.) követően. Purguly úgy összekapott a győri kispadon lévőkkel, hogy a kiállítás sorsára jutott a mérkőzésen. A nyíregyiek azonban hamar megtalálták az utódot Vukasin Polekszics személyében. Zoran Szpisljak vezetőedző jól ismeri segítőjét, hiszen korábban dolgoztak már együtt a DVSC-nél, igaz, akkor Polekszics még kapusként tevékenykedett. A korábbi remek hálóőr trénerként a Barcelona budapesti akadémiáján segédkezett legutóbb.

Sokan emlékezhetnek a nevére a lokista korszakából: 2010 nyarán robbant a hír, miszerint a debreceniek kapusát, Polekszicset is eltiltják bundázás miatt. A cerberus ugyanis nem jelentette időben, hogy ismeretlen személyek a Liverpool (2009. szeptember 16.) és a Fiorentina (2009. október 20.) elleni BL-meccsek befolyásolására akarták rábírni.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában