dvsc

2019.10.18. 14:00

Sikerrel köszöntenék a debreceni szurkolókat

Több szempontból is nagyon fontos lenne itthon tartania a Lokinak a három pontot szombaton.

Fotó: Kovács Péter

Kiemelt jelentőségű keleti rangadót vív szombaton 17 órától a DVSC a Nagyerdei Stadionban a Diósgyőrrel. A hajdúságiak a meccs presztízsén túl azért is nyerni akarnak, mert a legutóbbi négy bajnokijukat egyaránt elvesztették, és az első három körben szerzett kilenc pontjukkal jelenleg csak a nyolcadik helyen tanyáznak a tabellán.

Egy meglehetősen rossz szériát kellene tehát megtörniük a cívisvárosiaknak, ráadásul a Szívtiprók Ultras Debrecen szurkolói csoport most tartja a 25. születésnapját, s ebből az alkalomból szombat délutánra látványos ünneplést ígérnek a fanatikusok. Nem lenne jó, ha ezt nem győzelemmel koronáznák meg Loki játékosai.

Jó hangulatra számít

– A szülinap miatt még többet jelent számunkra a hétvégi mérkőzés – nyilatkozta lapunknak Ferenczi János, a Debrecen balhátvédje.

„Egyértelmű, hogy már csak miattuk is meg kell nyerni a találkozót.”

Ráadásul az utóbbi hetekben nem teljesítettünk jól, ezért is fontos a három pont megszerzése. Az elmúlt napokban mindent elkövettünk annak érdekében, hogy mentálisan megfelelő szintre kerüljünk. Sokat videóztunk, és elemeztük, hogy mi volt a gond és miben kell változtatnia a csapatnak. Nagyon bízom benne, hogy ennek már a hétvégén meglesz a látszatja, és jobbak leszünk, mint a legutóbbi meccseinken – fogalmazott Ferenczi, aki a DVTK-ról úgy vélekedett, hogy a borsodiak veszélyesek bárkire.

– Nemrég volt náluk edzőváltás, úgyhogy akár egy új taktikával is kirukkolhatnak. Jó hangulatú összecsapásra számítok, itthon saját magunkkal kell foglalkoznunk, és azzal, hogy a játékunk rendben legyen. Ebben az esetben folytathatjuk a jó sorozatunkat a DVTK ellen hazai pályán.

TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában