Molnargabo sikere

2019.10.07. 19:23

Rangos esport-kupát nyert a DVSC játékosa

Szombaton az MTK Budapest új esport-arénájában rendezték a K&H esport-kupát, melyen amatőr és profi kategóriában indulhattak a versenyzők.

Fotó: dvsc.hu

A DVSC Esport – grandcasino.hu-t Molnargabo, Gódor Donát, Vadicska Olivér, Temesvári Máté és Fercsik Botond képviselte (utóbbi két játékos a Pro Clubs csapat tagja) – írja a dvsc.hu.

Amatőr ágon indult Máté és Botond, akik sajnos a kupa korai szakaszában az első meccsükön büntetőkkel búcsúztak. Donát és Olivér szépen, meccsről meccsre haladt, sorra nyerték a mérkőzéseiket, de sajnos a legjobb nyolc között mindketten legyőzőre találtak. A vereségek ellenére a profi klubok játékosaiból a DVSC jutott a legtovább.

Következett a profi kategória, melyhez az amatőr ág legjobb négyese is csatlakozott. Gabo a kupa profi szakaszában (legjobb 4) lépett a virtuális pályára, ahogyan az Ajax játékosa, Gabinho, a Ferencváros játékosa, Gogetinho, valamint a házigazda MTK játékosa, Majorosi Krisztián is.

Molnargabo az első meccsén az amatőr ág ezüstérmese ellen kezdett, ahol 3-1-es győzelmet aratott. Következett az elődöntő, ahol az MTK játékosa ellen kellett bebizonyítania, hogy nem véletlenül Magyarország legjobb 1v1 játékosa. Ezen a mérkőzésen sima, 3-0-s győzelem született Gabo javára.

A döntőben az ellen a Brandt Raymond ellen játszott, aki az Ajax profiját, Gabinhót győzte le. Raymond szerzett vezetést, ám Gabo megrázta magát, így az egyenlítés után fordítani is tudott.

Ezzel a győzelemmel egyesületünk játékosa, Molnargabo nyerte az első hivatalos magyarországi K&H FIFA20 kupát, mellyel a K&H FIFA19-es győzelme után megvédte címét.

Fotó: dvsc.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában