újabb elismerés

2019.10.17. 11:25

„Lenyűgöző gól volt” – Messi is megdicsérte Zsóri Puskás-díjas találatát

A Barcelona argentin klasszisának is bejött az exlokista utolsó pillanatos ollózása.

Fotó: Shutterstock

Igen hosszú, exkluzív interjút közölt csütörtökön a Nemzeti Sport Online az ötszörös aranylabdás argentin labdarúgóval, Lionel Messivel. Mint írják, a földrész vezető sportlapjait tömörítő, az Aranycipőt átadó és az interjút elkészítő European Sports Media (ESM) tagjaként a lap az idén is ott lehetett a Barcelonában rendezett gálaünnepségen, ahol Lionel Messi pályafutása során hatodszor, sorozatban harmadszor vehette át a legjobb európai gólszerzőnek járó Aranycipőt.

A Nemzeti Sportnak lehetősége nyílt kérdéseket feltenni Messinek, így arról is érdeklődtek nála, mit szól Zsóri Dániel Puskás-díjas góljához, amellyel egyébként pont őt előzte meg a milánói díjátadón.

„Lenyűgöző gól volt, messziről és magasról ollózott a kapuba, abszolút megérdemelte a díjat”

- válaszolta az argentin a lap kérdésére.

A sportlap emellett arra is rákérdezett, mennyire zavarja, hogy az egyéni elismerések közül ez az egyetlen, amely még hiányzik a Barca-sztár gyűjteményéből.

„Többször elmondtam már, nem az egyéni díjak éltetnek, nem ezeknek a megnyerése a célom. Az Év játékosa-díj, az Aranylabda és az Aranycipő elhódítása sem tartozik a legfőbb céljaim közé, az pedig, hogy enyém legyen az év góljáért járó elismerés, még kevésbé motivál. Persze örülnék, ha megnyerném, de ha nem, akkor sem történik semmi” – vélekedett Messi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában