kosárlabda

2019.10.18. 20:38

DEAC: túl nagy falatnak bizonyult a Szolnok

Elveszítette veretlenségét Kovács Adrián alakulata, mely 80-62-re kikapott Szolnokon.

Fotó: Deacbasket.hu

Az előző évekhez képest alaposan átalakult Szolnok alakulatához látogatott a DEAC kosárcsapata az élvonalbeli bajnokság negyedik fordulójában, pénteken este.

Az első három meccsét megnyerő debreceni együttes jól tartotta magát az első negyedben, sőt, tíz perc játék után Kovács Adrián tanítványainál volt az előny, 20-19. A folytatás ellenben már nem alakult ilyen jól, átvette az irányítást a hazai egylet, mely félidőben 43-34-re vezetett.

Kapaszkodott a debreceni társaság, fel is jöttek három pontra Boriszovék, azonban ennél közelebb nem sikerült férkőzni, a Tisza-partiak ismét rákapcsoltak, így újra hízni kezdett a különbség, az utolsó etap előtt 62-50 állt az eredményjelzőn.

Két perc telt el, mire változott az állás, Smith sikeres közelije után már 14 volt közte. A végeredmény Armwood két büntetője után alakult ki, 80-62-re nyert a Szolnoki Olajbányász.

A DEAC jövő pénteken az Atomerőmű SE-t fogadja.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában