jégkorong

2019.10.24. 12:53

A kupasiker után máris bajnoki vár a DEAC-ra

A kedd esti Magyar Kupa-meccsen a debreceni legénység rendesen elkapta a fonalat; parádés játékkal 8–1-es győzelmet arattak a HKB együttese felett.

Fotó: Kiss Annamarie

Ünneplésre azonban nincs idő, csütörtökön 18.30-tól már egy újabb megmérettetés vár a DEAC-ra, ezúttal az Erste Ligában.

A cívisek ellenfele a Schiller-Vasas HC csapata lesz, akik kedden szintúgy kupameccset játszottak, és háromgólos vereséggel távoztak a Fehérvári Titánok otthonából. A piros-kékeknek az utóbbi időben nem megy a játék Fehérváron, vasárnap a Ligában is veszítettek a farm­csapattal szemben. Érdekes módon jobban muzsikáltak egy nappal korábban a listavezető Csíkszereda ellen, a székelyföldi együttes csak az utolsó harmadban tudta a maga javára fordítani az összecsapást. A taktikai tervük valószínűleg hasonló lesz a debreceni találkozón is, megpróbálnak majd nyomást gyakorolni, miközben igyekeznek elvenni a teret a hajdúságiak elől.

HBN

Korábbi cikkünk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában