vízilabda

2019.09.13. 07:51

Otthoni vízben a DVSE

Első hazai mérkőzését játssza pénteken a DVSE OB I.-es vízilabdacsapata a 2019–20-as szezonban. Miroslav Bajin együttese 19 óra 15 perctől a Tatabányát fogadja a Debreceni Sportuszodában.

Fotó: Kiss Annamarie

A nyáron jelentős átalakuláson esett át a debreceni pólócsapat. A bajnokság egyik legfiatalabb kerete még nem érett össze teljesen, ezt bizonyítja a szezonnyitón Újpesten elszenvedett ötgólos vereség is.

– Lehetne keresni a kifogásokat, hogy első meccs volt, és még nem vagyunk készen, de nem játszottunk jól, rengeteg védekezési hibát követtünk el. A lefordulásokban mindenképp javulnunk kell, mert nagyon gyengén használtuk ki az első meccsen, valamint az ellenfél dinamikus játékaira is jobban kell majd reagálnunk. A keretünk adott ahhoz, hogy sikeresek legyünk, de még nem vagyunk elég rutinosak, nagyon sok olyan dolgot nem tudunk még téthelyzetben megcsinálni, amik az edzéseken már tökéletesen mennek – vélekedett a DVSE játékosa, Fekete Gergő. – Jóval statikusabb játékot játszik a Tatabánya, mint mi, sokkal tapasztaltabbak és fizikálisan erősebbek nálunk. Nekünk ugyanakkor a gyors és motivált játék lehet az erősségünk, olyan iramot kell diktálnunk, amit ők nem fognak bírni.

HBN

Borítókép: Fekete Gergő (labdával) bízik a győzelemben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában