futsal

2019.09.30. 08:33

Ismét nyerni szeretnének a debreceni futsalosok

Hétfőn rendezik a férfi futsal NB I. ötödik fordulóját: a DEAC hazai pályán, a DESOK-ban fogadja 18.30-tól a Rubeola FC csapatát, míg az MVFC Berettyóújfalu 19 órától a Kecskemét otthonába látogat.

Fotó: Napló-archívum

Elek Gergő tanítványai négy ponttal a hetedikek, a Rubeola pedig két egységgel a kilencedik. „Úgy gondolom, azonos szinten áll a két együttes, így parázsmérkőzést láthatnak majd a szurkolók. A heti edzésmunka alapján bizakodva várhatjuk a találkozót. A hozzánk érkező csapatok nem igazán kedvelik a DESOK talaját, ebből igyekszünk ismét profitálni. Bízom benne, hogy a drukkereink is szép számban jönnek ki a meccsre, hiszen a buzdításuk rengeteg erőt adhat” – nyilatkozta a klub honlapjának Krajcsi Bence. A Bajnokok Ligájára készülő Mezei-Vill tíz ponttal vezeti a táblázatot, a kecskemétiek eddig négy egységet gyűjtöttek. A papírforma mindenképp az MVFC mellett szól.

HBN

A borítóképen: Elek Gergő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában