labdarúgó megye i

2019.08.18. 21:38

„Régen kaptunk ki Hajdúnánás ellen, de ilyen nagyon még soha”

A megye I. második fordulójában vasárnap egy mérkőzést játszottak.

Fotó: Pixabay

Hajdúnánás FLEXO-2000 FK – Sárrétudvari KSE 5–1 (3–0)

100 néző. Vezette: Gulyás S. (Takács I., Tóth G.)

Hajdúnánás FLEXO-2000 FK: László T. – Csatári D., Csiszár B., Szilágyi Á., Cservák T. (Víz L.), Kiss L. (Jóna G.), Újvári Zs. (Szabó B.), Fodor J., Bencze D. (Puskás Cs.), Pázmándi D., Tóth V. (Kondora K.) Edző: Daróczi Péter

Sárrétudvari KSE: Salya M. – Vass Á., Tóth N., Szabó L. (Erős L.), Fábián O., Bak B. (Rostás D.), Parti P., Nagy M., Nagy T., Kiss D., Kiss B. (Nagy P.) Edző: Szabó Lajos

Gól: Pázmándi D. (2), Tóth V., Cservák T., Bencze D., illetve Jók: mindenki, illetve Vass Á., Nagy T., Nagy M. Ifi: 4–1.

Daróczi Péter: A szezon első hazai mérkőzésén felszabadultan és jól játszottunk és gólokban gazdag mérkőzésen kiszolgáltuk a hazai közönséget.

Szabó Lajos: Nagyon régen kaptunk ki Hajdúnánás ellen, de ilyen nagyon még soha. Rengeteg egyéni hiba tarkítja a játékunkat, ami motiválatlanságot szül, ezen sürgősen változtatni kell. Míg a meghatározó játékosok önmagukhoz képest gyengén teljesítenek, addig nem szabad másokban keresni a hibát. Sokan távoztak az egyesülettől a nyáron, a pótlásukhoz időre és hosszú, kitartó munkára van szükség. Egy könnyebb sorsolással az elején valószínű más lenne a vélemény a csapatról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában