jégkorong

2019.08.09. 19:38

DEAC: biztató játékkal indult a Torax Kupa

A csehországi Ostravában megrendezett nemzetközi Torax Kupa nyitónapján a DEAC legénysége a KH GKS Katowice együttesével csapott össze.

A debreceniek első napi vetélytársa nem ígérkezett könnyű falatnak, ugyanis a legutóbbi szezonban a 3. helyen végeztek a lengyel topligában. Keretükből több légiós játékos ismerős lehetett a mieink számára, Uski, Turtianen és Franssila nemrég még a Dunaújvárosi Acélbikák alkalmazásában állt.

Az egyetemisták jó iramú, kimondottan színvonalas mérkőzést vívtak a lengyel élcsapattal szemben, amely végül 5–2-re győzött. Az első harmadban fej fej mellett haladt a két együttes, és az utolsó 10 perctől eltekintve végig kiegyenlített játék folyt a jégen.

Sajnos Fortuna nem vette szárnyai alá a DEAC csapatát, a találkozón több, egyértelműen balszerencsés gólt kaptak a fekete-fehérek. Mindent összevetve az újjászerveződő debreceni együttes biztatóan kezdte meg az előszezont, számtalan lehetőségük nyílik még arra, hogy javítsanak a számszerű eredményen a most futó nemzetközi tornán is.

A DEAC csütörtökön is pályára lépett Csehországban, a szintén lengyel GKS Jastrzębie ellen, a meccs eredményéről a következő számunkban adunk hírt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában