élre tört

2019.07.30. 11:56

Tarolt a debreceni triatlonos Zalaegerszegen

Hadházi Máté elsőként teljesítette az embert próbáló távot.

– Minket is meglepett, hogy ekkora sikere volt az első versenynek, és boldogan tapasztaltuk, hogy már az előnevezések során megdőlt a tavalyi létszám – nyilatkozott elégedetten a Zaol.hu-nak Jakabfy Zoltán főszervező.

A Decathlon Zalatriatlon Sprint 2019-es versenyre férfi és női sprint, valamint váltó kategóriában lehetett nevezni. A viadalt a profik is felfedezték, és szép számmal képviseltették magukat az ország különböző régióiból. A táv 750 méteres úszásból, 20 kilométeres kerékpározásból és 5 kilométeres futásból állt, amit 120 férfi, 64 nő és 15 váltó teljesített.

Fotó: olvasói felvétel

Sprint kategóriában a férfiaknál a debreceni Hadházi Máté 01:03:26.2 másodperc alatt, míg a nőknél Kálovics Anikó 01:12:54.3 másodperc alatt teljesítette ezt az embert próbáló távot.

Az időjárás idén is kegyeibe fogadta a versenyt, amelyet remek hangulatban, sérülésmentesen zártak a szervezők és a versenyzők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában