bottle cap challenge

2019.07.12. 16:15

Kálucz is rápörgött a kupak-kihívásra

Laikusok számára ez egy látványos mozdulat, de valójában nem olyan nagy dolog lerúgni a kupakot az üvegről.

Kálucz Martin is csatlakozott azokhoz a sztárokhoz, akik teljesítették a bottle cap challenge-t, azaz a kupak-kihívást. Ennek lényege, hogy egy pörgőrúgással le kell csavarni egy palackról a kupakot. Az őrületet Farabi Davletchin, a UFC egyik fightere indította el, majd kihívást intézett az ismerőseihez. A megszólítottjai többek között Conor Mcgregor, Jason Statham, Jackie Chan és Jean-Claude Van Damme voltak, akik teljesítve a feladatot újabb hírességeket állítottak a próba elé.

Azóta ez már túlnőtt a sztárokon és robbanásszerűen árasztották el a médiát azok a videók, amelyeken minél kreatívabb, viccesebb, vagy éppen extrémebb módon teljesítik a feladatot.

Figyelni a távolságra

Ezekhez a sztárokhoz csatlakozott Kálucz Martin, a Taskó Fighting harcosa, aki a Hajdú-bihari Napló székházában tett eleget a kihívásnak. A debreceni MMA-s némi összpontosítás után rögtön elsőre megszabadította a kupakot az üvegtől.

– Laikusok számára ez egy nagyon látványos mozdulat, de akiknek van egy kis alap küzdősport képzettségük, azok tudják, hogy nem olyan nagy dolog lerúgni egy kupakot az üvegről. Igazából a rúgótávolságra kell figyelni és jól célozni, ennyi a titok. Én kipróbáltam műanyag palackkal is a dolgot, azzal valamivel nehezebb megoldani a feladatot – árulta el Kálucz.

MSZ

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában