kivilágított úton

2019.06.13. 13:22

Szombaton elstartol az Éjszakai Futás

Immár nyolcadik alkalommal rendezzük meg a G4 Éjszakai Futást.

Fotó: Matey István

Évről-évre egyre többen kapnak kedvet ehhez a különleges hangulatú versenyhez, így idén is több száz futó indulhat. A rajtpisztoly június 15-én este 22 órakor, a Debreceni Egyetem előtti téren dördül el – írja közleményében a Debreceni Kilométerek SE. A kilenc kilométert mécsesekkel kivilágított útvonalon (a Nagyerdei körúton) futják a versenyzők, akik a rajtszámukhoz egy-egy világítós karkötőt is kapnak ajándékba. A táv teljesítői a célban befutóérmet kapnak a nyakukba a szervezőktől.

Az útvonalon minden egyes kilométert táblával jeleznek, ezzel is megkönnyítve a futók dolgát. Annak érdekében, hogy zavartalanul működjön a verseny, rendőri felvezetést biztosítanak. A jól láthatóság érdekében minden versenyzőt arra kérnek, hogy ha van láthatósági mellénye, fejlámpája, azt mindenképpen hozza magával!

A célban az éremmel együtt egy gömb fagyit, nápolyit, ropit, szőlőcukrot, izotóniás italt és kukit is kapnak a résztvevők.

A verseny útvonala

Egyetem tér (rajt) – Dóczy József utcán jobbra – Móricz Zsigmond körúton jobbra – Pallagi úton jobbra – Nagyerdei körúton balra – Hadházi úton jobbra – Nagyerdei körúton jobbra – Oláh Gábor utcán jobbra – Vigadó téren jobbra – Ady Endre úton jobbra – Nagyerdei körúton balra – Pallagi úton jobbra – Móricz Zsigmond körúton balra – Dóczy József utcán balra – Egyetem tér (cél).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában