Díjat is nyertek a tetkói

2019.06.23. 11:57

Nemcsak a játékáról híres a DEAC amerikaifocistája

A Debreceni Egyetem amerikaifoci csapatát rengeteg kiváló képességű sportoló alkotja. Köztük van Szabó Krisztián, aki nemcsak játékával szokta felhívni magára a figyelmet, hanem testdíszítésével is, amely egyedinek számít Magyarországon, a sportágat űzők világában.

Fotó: deac.hu

A DEAC Gladiators elkapója és defensive backje egyedi „tetoválásgyűjteménnyel” rendelkezik. Már nagyon kevés olyan testrésze van, amelyen ne lenne valami díszítés. De ezeknek már nem is dekorációs szerepük van, hiszen a motívumok és figurák a karjain igazi freskóknak számítanak, amelyek fontos történelmi és személyes jelentőséggel rendelkeznek – derül ki a DEAC hivatalos honlapján megjelent cikkből. Bal karját néhány éve még a Debreceni Tetováló Fesztiválon is díjazták.

Ezt maga Szabó Krisztián is részletezte a tetkóiról forgatott videóban, de beszélt arról, hogy mely Szűcs András által készített testdíszítésének milyen jelentősége van számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában