Edzőcserét rebesgetnek

2019.06.26. 12:55

Golemet Vitelki válthatja Újvárosban

Sajtóinformációk szerint az NB II-ben szereplő Balmaz Kamilla Gyógyfürdőnél a vezetőség megköszönheti Toni Golem vezetőedző munkáját. Állítólag Vitelki Zoltán veszi át Golem helyét.

Fotó: ÉM

Emlékezhetünk rá, az Újváros a 17. helyen végzett a másodosztály legutóbbi szezonjában, az idény közben hárman is irányították a gárdát: Horváth Ferenc, Bekő Balázs és a télen érkezett Golem. Most úgy tűnik, ismét váltás lehet a padon. Az új tréner az a Vitleki lehet, akinek a nyáron lejárt a szerződése a Mezőkövesd második csapatánál, amely a megyei első osztályban szerepel, legutóbb a 3. helyen végzett.

A 48 éves szakember a korábban megfordult az NB II-es Budafoknál és a Kazincbarcikánál, de megfordult a DVTK utánpótlásában, majd a diósgyőri klub pályaedzője lett. Beugróként néhány meccs erejéig 2015 tavaszán – megbízott edzőként – irányította a Diósgyőr első csapatát is.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában