Lesz folytatás

2019.05.09. 11:29

Zene, fegyver, kick-box, Nádudvar

Május 4-én a Rácz Kickboxing Team Sportegyesület újabb országos kick-box versenyt rendezett megyénkben, az I. Nádudvari Gasztro Kupát.

Fotó: Rácz Kickboxing Team Sportegyesület

Idén új név alatt, de változatlan színvonalon folyt a küzdelem a Kövy Sándor Általános Iskola sportcsarnokában. A sorban ez a hatodik ilyen országos jellegű verseny volt már Hajdú-Bihar megyében, de ekkora létszámú mezőny még soha nem gyűlt össze: az ország 24 klubjából 294 versenyző harcolt 5 küzdőtéren, reggeltől egészen estig, a jobbnál jobb helyezésekért.

Bemutatkozott a kupában, és rögtön nagy sikert aratott a kick-box talán leglátványosabb szabályrendszere is, a zenés és fegyveres formagyakorlat. Ezen kívül point-fighting, light contact és kick-light szabályrendszerekben láthatott küzdelmeket a nagyérdemű.

Fotó: Rácz Kickboxing Team Sportegyesület

A kabai és nádudvari Rácz Teamből 13 fő versenyzett a viadalon. Összesen 7 arany-, 4 ezüst- és 2 bronzéremnek örülhettek a fárasztó nap végén a sportolók. A szervezők, Rácz Lajos és Rácz Krisztián elmondták, hogy lesz folytatása a versenynek, mégpedig novemberben, Kabán.

Eredmények

  • Aranyérem: Győrfi Veronika, Molnár Molli, Garai Nóra, Nagy Csaba, Nagy Tamás, Darányi Csenge, Elek József.
  • Ezüstérem: Posta Bence, Ludman Roland, Erdei Benjámin, Nagy Viktor Péter
  • Bronzérem: Molnár Mendel, Mozsonyi Dániel.
  •  

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában