Idén az utolsó

2019.05.17. 11:14

Szépen búcsúznának szurkolóiktól az újvárosiak

A Balmazújváros az NB II utolsó fordulójának mérkőzésén a Vác gárdáját fogadja, és nyerni szeretne.

Fotó: Kiss Annamarie

Utolsó fordulójához érkezett az NB II-es pontvadászat, az előző körben a bennmaradásukat bebiztosító balmazújvárosiak vasárnap 14.30-tól a Vácot fogadják.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő hivatalos honlapja hét közben Toni Golemmel beszélgetett. A tréner először a múlt heti, budafoki győzelmükről ejtett szót.

„Az az igazság, hogy a játékunkban abszolút semmi változás nem volt az előző meccsekhez képest. Ugyanabban a stílusban játszottunk, és ugyanolyan agresszívan. Ismét uraltuk a mérkőzést, sokat lőttünk kapura, s ezekből most legalább gólok is születtek. Ennyit jelent, ha bemegy egy-egy helyzet. Örülök a győzelmünknek, hiszen így sikerült bennmaradnunk” – mondta a horvát szakvezető, aki szerint a kemény munka rántotta ki őket a negatív szériából.

Nem adták fel

„Nem adtuk fel, mentünk a megkezdett úton. Mindenkinek megvolt a hite ehhez az egészhez. Minidig uraltuk a mérkőzéseinket játékban, egyszer be kellett érnie ennek a sok beletett erőnek. Ezt tudtuk, küzdöttünk, s csapatként mentünk előre. A foci értelme, és jelen esetben a siker titka – mint tudjuk – a gólszerzés”.

Mire számít vajon Toni Golem a Vác elleni idénybúcsúztatón?

„Profi futballistákról beszélünk, akik ebből élnek, ezzel keresik a pénzüket. A klubért kell menniük akkor is, ha már igazi tétje nincs a mérkőzésnek, ráadásul ez az utolsó hazai mérkőzésünk, a szurkolóinktól is szépen szeretnénk búcsúzni. Ennél több szerintem nem is kell!” – mondta az edző, aki hozzátette, hogy a jövőben több fiatal labdarúgónak kívánnak lehetőséget adni.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában