Jól ment a szenioroknak

2019.05.21. 14:14

A Tüske uszodában is halmozták az érmeket

Tóth Béla és Rentka László valamennyi versenyszámban, fejenként 16-ban indultak.

Eredményesen szerepelt az V. Duna Kupa nemzetközi szenior-úszóversenyen, a fedett pályás nyílt országos bajnokságon a Debreceni Szenior Úszó Klub húszfős csapata. Krasznai Róbert és Gombkötőné Tóth Ilona négy-négy versenyszámban indult, és valamennyiben bajnoki címet szereztek a Tüske uszodában. Kétszeres bajnok lett Virágos Eszter, Nagy Erzsébet Éva és Bocskor Kitty.

Egy-egy aranyat harcolt ki több egyéb helyezés mellett Batta Gyula, Demkóné Balla Sarolta, Cseri Piroska, Rentka László és Virágos Gábor. Horkay György, Széll Katalin, Molnár Péter, Tóth Béla, Gazda Zsuzsa és Othman Mohamed szintén a dobogón végzett. Miklós Attila, Kerezsy Kinga, Sárkány Ákos, illetve Kiss Dániel pontszerző helyen zárt.

Tóth Béla és Rentka László valamennyi versenyszámban, fejenként 16-ban indultak, jelentős szerepet vállalva ezzel a jó csapatverseny-szereplésben, ahol a helyezési számok alapján a második, az éves összetett csapatverseny-számításban a harmadik helyen végeztek a debreceni szeniorok a 45 hazai egyesület versenyében. Az egész éves összesítésben 51 egyesület eredménye szerepel, ahol őrzi előkelő második helyezését a debreceni csapat.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában