Debreceni Egyetem

2023.09.20. 09:51

Olyan yoUDay-show jöhet jövőre, ami a világ legjobbjai között is megállja a helyét

A sztárfellépők és a szervezők is elmondták élményeiket az idei tanévnyitó buliról.

Haon.hu

Forrás: Molnár Péter

Lenyűgözte az idei sztárfellépőket a debreceni yoUDay: a hirek.unideb.hu által megkérdezett sztárok egyöntetűen úgy fogalmaztak, hogy a tanévnyitó stadionshow olyan extrát nyújtott, amelyre biztosan sokáig fognak emlékezni.

Mint azt az egyetemi portál írta, az egyik legnagyobb ovációt Dzsúdló kapta. Azt mondta: megtiszteltetés volt számára a Debreceni Egyetem meghívása, és igyekeztek kihozni a maximumot a rendelkezésükre álló rövid műsoridőből is.

- Mindig örömmel jövünk Debrecenbe, hiszen itt mindig olyan a hangulat, amilyen csak kevés helyen van az országban. Negyedórás műsorral készültünk, de a szervezőknek hála az előre tervezetthez képest kicsit hosszabb ideig játszhattunk. A közönség fantasztikus, a stadion lenyűgöző volt, eufórikus állapotba kerültünk – mondta Juhász Márton, művésznevén Dzsúdló.

20230913 DebrecenRekordszámú látogató volt kíváncsi az idei yoUDay-re.Fotó: Molnár Péter MPHajdú-Bihari NaplóKépen: Juhász Márton, művésznevén Dzsúdló előadó, dalszövegíró
Dzsúdló az idei stadionshow-n
Forrás: Molnár Péter

A Valmar, azaz Valkusz Milán és Marics Péter duója azt mondta, ezt a stadionshow-t soha nem fogják elfelejteni. - Életünk egyik legnagyobb élménye volt, s bár csak öt dalt adtunk elő, különleges helyet kapott a szívünkben ez a koncert. Mivel focirajongók vagyunk, elképesztő élmény volt belépni a Nagyerdei Stadionba, érezni ennek a gyönyörű létesítménynek az atmoszféráját. Ha jól tudjuk, előre elfogyott az összes jegy. Ez volt eddig a második legnagyobb fellépésünk, felemelő érzés volt ennyi emberrel együtt énekelni.

Az Úristen című szám alatt elképesztő volt a látvány, ahogy 22 ezer vaku emelkedett egyszerre a magasba

– közölte a portál megkeresésére a duó.

„Fel van adva a lecke”

Zalatnay Sarolta is fellépett, ő a következőképpen értékelt: - A legcsodásabb a csodákban, hogy megtörténnek, ez is egy ilyen show volt! Először lemerevedtem a tömeg láttán. Bár énekeltem már ennél több embernek is, de hihetetlen energiákat adott a közönség. Szeretetbomba volt oda-vissza, csoda volt hallgatni a tömeg éneklését, megmosolyogtam, hogy olykor túlénekeltek, pedig az ritkaság. Minden várakozást felülmúlt a teltház, a hangulat, a csodálatos technika.

Korda György és Balázs Klári egy videós Facebook-posztban mondott köszönetet.

Végh Veronika, a show művészeti vezetője az egyetemi oldalnak azt mondta: minden évben újabb kihívást jelent, hogy tökéletesen sikerüljön a műsor, hogy minden a helyén legyen és életre szóló élményt nyújtsanak a közönségnek.

Nagyon jó érzés, hogy minden csúcsot megdöntöttük, de sosem hátrafelé nézünk, hanem arra törekszünk, hogy megújulhassunk. Már most azon gondolkodunk, hogy a tapasztalatokból és az érzésekből hogyan lehet újabb és még frissebb koncepciót felépíteni, megőrizve persze a hagyományokat. Még ennél is jobban az egyetemisták rendezvényévé tennénk a yoUDay-t, hangsúlyosabban bevonva őket a programba. Olyan show-t szeretnék jövőre, amely a világ legjobbjai között is megállja a helyét. Nincs leállás, megyünk tovább 

– tette hozzá Végh Veronika.

Török Gergő szervező szerint ez volt a legek stadionshow-ja, az elmúlt hat alkalommal is igyekeztek a legtöbbet kihozni a rendezvényből, de az eddigieket bőven felülmúlta a mostani.

- Nagyon jó visszajelzéseket kaptunk, mindenki kizárólag pozitívan beszélt a yoUDay-ről, mindenki szerint ez volt eddig a legszínvonalasabb. Mi is többet kaptunk belőle, mint reméltük, a szervezői csapat kihozta magából a maximumot. Nagyon boldogok vagyunk, hiszen nézőszámrekordot döntöttünk. Fel van adva a lecke, de szeretnék az idei yoUDayt is felülmúlni. Jövőre még több meglepetéssel készülünk – fogalmazott Török Gergő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában