Hétvégi program

2023.07.14. 17:24

Tizedszer ünneplik a hajdúsági ízeket Hajdúszováton

Haon.hu

Tizedjére rendezik meg most hétvégén a Hajdú-Ízek Fesztiválját Hajdúszováton, a Négy Évszak Kulturális Egyesület szervezésében megvalósuló esemény szombaton lesz a Diószegi Lajos Általános Iskola udvarán.

A szervezők célja kapcsolódó közlemény szerint a megmérettetés, a hagyományőrzés mellett, hogy a fárasztó, gondokkal teli hétköznapok után kikapcsolódhassanak a résztvevők. Próbálják úgy összeállítani a programokat, hogy minden korosztály megtalálja a kedvére való programelemet. A program legfőképp a hajdúsági főzőversenyre alapul, ahol 3 tagú szakmai zsűri értékeli majd a benevezett ételeket.

Reggel már megkezdődik a rendezvény, és az ünnepélyes megnyitó után egymást követik a színes programelemek. A hagyományos hajdúsági ételek főzőversenye mellett a színpadon egész nap kulturális programokat láthatnak az érdeklődők, ahol a vármegye színvonalas amatőr produkciói is helyet kapnak. 

Kiegészítő programként egészségsátor, gasztrototó, fotóverseny, gyermekprogramok, versenyek, vidámpark, vásári forgatag várja a vendégeket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában