Zene

2023.07.01. 09:27

Roma származású lányt vett feleségül a debreceni énekes, Dánielfy Gergő – videóval

Hiszi: a szerelem és a szeretet legyőz minden akadályt az életben.

Új dalt mutatott be Dánielfy Gergő

Forrás: Dánielfy Gergő-archív

Dánielfy Gergő pár hete írt egy dalt, nem gondolkodott azon, hogy milyen legyen a dallamvezetése, a stílusa, a szövege: utat engedett az érzelmeinek – osztotta meg gondolatait a Haonnal a debreceni énekes, akinek pénteken 18 órakor jelent meg a legújabb zenéje, az Éljük át című dal. Kiemelte, otthon leült az íróasztala mellé, és mindent kiírt magából, így született meg a pörgős szerelmes dal. Úgy gondolja, hogy misszióvá vált az üzenete, amit szeretne nagyon sokáig képviselni. A klipet a debreceni Nagysándor-telepen forgatták, nagyon jó hangulatban telt, közel hatvanan vettek részt a munkálatokban.

„A szerelem és a szeretet, hiszem, hogy legyőz minden akadályt az életünkben. Rengeteg nehézség van és lesz is körülöttünk, rengeteg olyan kérdéssel, amire talán soha nem lesz válasz, de mégis, amit ebből az alkotófolyamatból tanultam: semmi probléma nincs. Mindig lesz velünk valaki, aki meghallgat, és azt mondja; gyere, barátom, hagyd magad mögött az összes terhet, és éld át velem az éjszakát” – fogalmazott.

Új dalt mutatott be Dánielfy Gergő
Forrás: Dánielfy Gergő-archív

A klipben a cigányság életmódjának, családi egységének, identitásának, hagyományainak és szokásainak megismerése a fő szempont. A szeretet, a szerelem örök, és ez átível bármilyen ellentétet, viszályt, és közben egységgé forrasztja azt. Nyitottá tesz a másik kultúrájára, és ezáltal befogadóbbá a másik világra.

Ha ezzel hozzá tudtunk adni valamit az egymáshoz való kapcsolódásunkhoz, akkor megérte

– mondta. Hozzátette, az érdeklődők hallgassák akkora szeretettel és befogadással, ahogy ez a klip készült.

NE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában