Programajánló

2023.03.04. 10:00

Megjelent a Mudfield új videóklipje – tavaszi turnéjuk alkalmából Debrecenben is eljátszák majd

Február 25-én jelent meg az új dal, a Néma Árnyék

Forrás: Kovácsovics Máté

Kovácsovics Máté, a Hajdú-Bihar vármegyével szomszédos szeghalmi Mudfield együttes énekese közlésében tudatta, megjelent a zenekar legújabb dala és videoklipje (Néma Árnyék), ami a készülőben lévő, negyedik stúdióalbumuk egyik előfutára.

Máté kiemelte, mindenképpen szerettek volna egy új dallal előrukkolni a rajongóiknak, ezért is választották a február 25-i megjelenést, mert aznap startolt el Miskolcon a tavaszi turnéjuk. A dal a Néma Árnyék címet viseli, ami zeneileg talán egy kicsit keményebb az eddigi Mudfield nótákhoz képest. Szövegben és énekben is próbáltak minél többet kísérletezni, hogy fülbemászó darab születhessen.

Hozzátette, a dal egy nagyon érzelmes és vonzalmakkal teli kapcsolatot hivatott bemutatni, ezért aztán arra gondoltak, ezt a szenvedélyt a klipben egy táncospár tudná a leginkább életre kelteni - így kérték fel Meszlényi Viktóriát és Márki Norbertet, akik egy olyan koreográfiával készültek a forgatásra, ami tökéletesen passzolt a dal mondanivalójához.

– Február 25-én megjelent minden platformon a dal és a klip, ami hálistennek nagyon szép fogadtatást kapott a rajongóinktól, aznap pedig terveinkhez hűen a miskolci Helynekemben élőben is előadtuk az új kedvencet, ahogyan azt a turné többi állomásán is tenni fogjuk. Lesznek olyan hétvégék, amikor nem koncertezünk, ezeket a napokat az új dalaink felvételeire szeretnénk szánni, hogy még idén megajándékozhassuk a rajongókat egy új Mudfield albummal – mondta el az énekes.

Az együttes Debrecenben, a Roncsbárban is előadja majd a rajongóknak május 6-án.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában