A Dal 2023

2023.02.11. 11:00

A Dal 2023: a balmazújvárosi Nagy Boginak is szoríthatunk

Az Eljátszottam című dallal indul a versenyen Pál Dénessel és a 1AM-mel együttműködve

Forrás: MW-archív

Bekerült A Dal 2023 mezőnyébe Nagy Bogi, balmazújvárosi énekesnő Pál Dénessel és a 1AM-mel közösen létrehozott versenydala, az Eljátszottam – tudatta pénteki közlésében az Origó.

Változatos dalokat és előadókat vonultat fel idén is a Duna TV több héten át tartó zenés dalválasztó show-ja. A március 11-én induló műsor zsűritagjait és versenydalait kedd óta a Petőfi Rádió Talpra Magyar című műsorában harangozták be, péntekre így összeállt a végleges, TOP 40-es mezőny, valamint a teljes zsűri.

Mező Misi, Ferenczi György, Wolf Kati és Egri Péter zsűrik
Mező Misi, Ferenczi György, Wolf Kati és Egri Péter zsűrik
Forrás: Origó

A hét utolsó munkanapján jelentették be a negyedik ítészt, Ferenczi Györgyöt, a Máté Péter-díjas, kétszeres Artisjus-díjas és kétszeres Emerton-díjas zenészt, aki már harmadik alkaommal foglal helyet a zsűriben. 

Mellette a Debreceni Egyetem leendő oktatója, Wolf Kati, Mező Misi és Egri Péter értékeli majd a produkciókat az ország első számú televíziós dalversenyében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában