Óriási buli lesz

2022.11.08. 11:00

Elindult a jelentkezés a következő Made in Debrecen Fesztiválra

A 2022-es, elsöprő sikerű fesztivál folytatása jövő márciusban lesz, a szervezők pedig biztosak abban, hogy tovább lehet növelni az idei számokat – mind a jelentkező zenekarokat, mind a közönséget tekintve.

Forrás: Napló-archív

Már lehet regisztrálni a 2023-as debreceni zeneünnepre klasszikus zenészként, rockbandaként, dj-ként vagy bármilyen színpadképes formációval, a kikötés továbbra is csak annyi, hogy a produkció debreceni kötődésű legyen. 

Az időpont, amit mindenkinek alá kell húzni a naptárában, 2023. március 25. szombat

 - olvasható a Rocksuli közleményében. 

A Pécsen évek óta népszerű kezdeményezést hosszú előkészület után, alulról szerveződő módon Debrecen is átvette, a koncepció lényege pedig nem más, mint minél több helyi zenekart felléptetni egy napon belül a város különböző zenés szórakozóhelyein. Idén a szervezők várakozásait is felülmúlva közel 120 debreceni formáció koncertezett nyolc helyszínen, hozzájuk csatlakoztak a pécsi és nagyváradi vendégzenekarok. 

A 2023-as MiD fellépői ezúttal is több belvárosi helyszínen fognak belecsapni a húrokba, s tanulva az első esemény minden várakozást felülmúló nézőszámaiból, legközelebb még több önkéntessel fogják lebonyolítani a fesztivált. Ehhez hamarosan önkéntes toborzást is hirdet a Rocksuli és a PusztaHang alulról szerveződő stábjaiból összeálló szervezőcsapat.

Ami már most biztosnak tűnik az első MiD sikere után, hogy az ideinél is több debreceni banda fog fellépni jövő márciusban, a két vendégváros pedig Veszprém, valamint a határon túli Marosvásárhely lesz. 

A jelentkezés a 2023-as Made in Debrecenre idén december 19-ig áll nyitva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában