Videóval

2022.09.15. 18:40

Így áll a Tankcsapda Dánielfy Gergőéknek

Két debreceni banda, ha találkozik: a Köpök rátok című dalt egy új tévéműsorban dolgozták át.

Forrás: Petőfilive.hu

Új műsor indított csütörtök esténként az M2 Petőfi TV-n: az Adom a dalod lényege a hivatalos leírás szerint, hogy az A38 hajó színpadán sosem látott produkciók debütálnak, amelyekben a legkülönbözőbb műfajokból érkező, ismert és feltörekvő magyar előadók és zenekarok cserélnek egymással dalt.

A műsort a csatorna egyik ismerős arca, Pató Marci vezeti. „Az Adom a Dalod egy olyan játék, amiben csak nyertesek vannak! Már a címe is jelzi, hogy különböző zenekarok és előadók egymásnak adják tovább 1-1 ikonikus dalukat. Izgalmas láncreakció jön létre így, mint egy zenés váltófutás. Résztvevőként és nézőként is érdekes figyelni, ahogy ismert slágereink átalakulnak egy teljesen új verzióba. Érdekessége még a műsornak, hogy a feldolgozó csapatok mindig  új oldalukat mutatják meg. Külön öröm számomra, hogy játékmesterként testközelből lehetek mindennek részese!” – mesélte a Petőfilive.hu-nak a műsor kulisszatitkairól az M2 Petőfi TV műsorvezetője. 

A tévénézők a legelső adásban két debreceni együttest láthattak: nyitányként ugyanis Dánielfy Gergely és az Utazók dolgozták fel Tankcsapda Köpök rátok című számát.

Az egyes epizódokat vissza is lehet nézni az M2 Petőfi TV YouTube-csatornáján, az első rész itt látható:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában