Előadás

2022.04.21. 15:03

Ajtókat tár fel a Lautitia

Új oldaláról mutatkozik be Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert.

HBN

Ajtók címmel láthatja a debreceni közönség vasárnap a Lautitia Kóruscsalád, Hrutka Róbert és Grecsó Krisztián közös produkcióját a Lovardában. A szerzők új oldalukról mutatkoznak be a közönség előtt, a Lautitia Kóruscsaládnak írt hangszeres kórusművük egész estés műfaji fúzió, egyfajta oratórium, mely új távlatokat nyit a dalok, a montázsok és prózák lélekemelő találkozásával. 

– Az Ajtók kórussal zengő dalai és történetei az énkeresésről, önmagunk megismeréséről szólnak. Feltárulnak egymás után a lélek nehéz kapui, és kiderül: titkaink vannak magunk előtt. A vágyainkat, a múltunkat és néha még az érzéseinket, álmainkat is elzárjuk magunk elől – ajánlja honlapján a bemutatót a Hajdúdorogi Főegyházmegye. A produkcióban csellón közreműködik Ölveti Mátyás, Nemes József karnagy, dobon és ütőhangszereken Molnár Mátyás, valamint Fehérvári Attila basszusgitáros. 

HBN 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában