Létavértes

2021.08.15. 11:53

Már a szüretre készülődnek

Ugyan a koronavírus-járvány ellen hozott óvintézkedések keretek közé szorították, de megtartották a településen a városnapot. Menyhárt Károly polgármester a Naplónak elmondta: koncertekkel, kiállításmegnyitókkal, tűzijátékkal, helyi termelők és kézművesek bemutatkozójával ünnepelték a város 25 éves jubileumát. Hozzátette, hogy az idén 20. évfordulóját ünneplő alkotótábor is fókuszba került: a művelődési házban hoztak létre kiállítást az elmúlt két évtized alkotásainak bemutatására.

– Volt emellett a nyár folyamán sanzon- és operettest is, de a megyei önkormányzat támogatásával A vén bakancsos és a fia, a huszár című színházi előadást is megnézhették a létavértesiek. A városnap mellett a levendulás napon is bemutatkoztak a helyi kézműveseink, most pedig a szeptemberi szüreti napunkra készülünk. Bízunk benne, hogy nem lesz akadálya a rendezvény megtartásának – mondta.

A város vezetése a kormányzati szabályozás betartása mellett saját intézkedéseivel is próbálta megfékezni helyben a járvány terjedését. Összesen 13 rendelkezést hoztak a veszélyhelyzetben.

BBI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában