videóval

2021.06.04. 09:15

Zsákban találtak rá a kommandósok: „kísérletezős” dalhoz forgattak klipet Kowáék

A szerzemény a Baraka címet viseli, ami szufi nyelven annyit tesz: áldás.

Fotó: Kowalsky Meg a Vega / YouTube

Friss videóklippel ünnepli a Kowalsky meg a Vega a zenei élet újjáéledését a járvány harmadik hulláma után. Amint azt a frontembertől megtudtuk, a jeleneteket két helyszínen vették fel. – Egyfelől a rendező testvérpár, Bíró Máté és Dávid vendégeként forgattunk a felvidéki Nagyudvarnokon, illetve rögzítettünk néhány képsort Jászberény mellett is, ahol a természet biztosított számunkra csodálatos díszletet. A klip cselekményes részét mi magunk játszottuk el, de természetesen most is voltak vendégszereplőink, akik szaktudásukkal és színészi tehetségükkel segítettek, mint például az egyik jelenetben feltűnő kommandós egység tagjai – árulta el Kowalsky. Az énekes-dalszerző hozzátette, a Baraka egy újszerű, kötetlen, kísérletezős nóta, amely izgalmas színfoltja lesz a zenekar koncertműsorának. – A próbateremben egyértelművé vált, hogy élőben játszani még izgalmasabb és teljesebb élmény, mint amit a dal megszületése jelentett. Szabadjára engedtük a gondolatainkat és az alkotói kedvünket a klip üzenetének megformálásában is. Imádjuk ezt a dalt – tette hozzá.

Végezetül ahelyett, hogy szájbarágósan összefoglalta volna a klip üzenetét, inkább kiemelte a nyitóképen megjelenített idézetet. A zenekar szerint ezek a sorok nagyszerűen összegzik a frissen napvilágot látott kisfilm mondanivalóját:

„...aki elveszíti magát, az talál

aki megbocsát, annak megbocsátanak

aki meghal (a mulandónak), az felébred az örök életre...”

VTN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában