gyermeknapi pályázat

2021.06.15. 12:19

Közös reptéri kirándulást értek a legjobb rajzok – fotókon a keddi díjátadó!

Bőröndöt és csokoládét is kaptak a rajzverseny nyertesei.

Fotó: Kiss Annamarie

A Debreceni Nemzetközi Repülőtér és a Pannon Transfer „A mi családi utazásunk repülővel” címmel hirdetett rajzpályázatot gyermeknap alkalmából, melynek eredményhirdetését kedden tartották, a megyeszékhely repterén. A három kategóriába sorolt művek közül Vajda János, a Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője, valamint Mórucz László, a Pannon Guard Zrt. vezérigazgatója választotta ki a legjobbakat. – A felhívás nagy népszerűségnek örvendett, közel 500 pályamű érkezett a három korcsoportban meghirdetett versenyre. Az idei év sikeréből kiindulva úgy döntöttünk, hogy hagyományteremtő jelleggel folytatjuk majd a rajzversenyt a következő években is – mondta dr. Oláhné Papp Ágnes, a repülőtér gazdasági vezetője.

Az óvodás kategória nyertese a Bocskaikerti Napsugár Óvodába járó Tóth Csenge, illetve Péntek Tamás, a debreceni Simonyi Úti Óvoda csemetéje lett. A kisiskolás kategóriában Vincze Alex, az Ajaki Tamási Áron Katolikus Általános Iskola diákja, illetve Varga Lilla, a Balmazújvárosi Református Általános Iskola tanulója arattak sikereket. Végül a felsős kategóriát a Berettyóújfalui Igazgyöngy Alapfokú Művészeti Iskola tanulója, Machám Mira, illetve a Nagyváradi Művészeti Líceum diákja, Hegedűs Endre nyerte.

– A csemeték a tárgyi ajándékok mellett egy reptéri kirándulást is nyertek, amelyen osztályukkal együtt vehetnek majd részt, szállításukról pedig a Pannon Transfer kisbuszai gondoskodnak majd – hívta fel a boldog gyerekek figyelmét Mórucz László.

DKE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában