hallgasd meg!

2021.06.17. 10:21

Debrecen ihlette a Before The Last legújabb dalát

Június elején mutatták be legfrissebb, Magammal viszlek című számukat.

Fotó: Before The Last-archív

Bár a banda zömében miskolci tagokból áll, Kacsenyák Gábor frontember elmondása szerint a dalt debreceni emlékeik ihlették. – A szám ötletét az adta, hogy a karanténidőszak és leállás alatt nagyon sokszor nosztalgiáztunk a korábbi fellépéseinkről. Debrecenre mindannyian jó szívvel emlékszünk vissza, életünk legjobb bulijai voltak a Lovardában, gólyatáborokban és az egyetemen adott koncertek. Nagyon felszabadító érzés volt arra visszagondolni, amikor mindenki önfeledten, a világ minden bajáról megfeledkezve szórakozhatott. Erre alapozva azt az érzést próbáljuk visszaadni a dalban, amikor nem létezik senki és semmi más, csak a pillanat – fogalmazott az énekes, hozzátéve, bár van hajdú-bihari tagja a zenekarnak, Debrecenhez csak a koncertek révén kötődnek.

Legközelebb a szikszói MaturaFesten találkozhatnak majd velük rajongóik, és bár eddig egyszer sem léptek fel a cívisvárosi Campus Fesztiválon, remélik, hogy a jövőben ott is bemutatkozhatnak majd.

DKE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában