koronavírus

2021.05.29. 07:00

Elmarad Körösszegapátiban a Kun László Fesztivál

Nem kockáztathatják a résztvevők egészségét, és a színvonalat is őrizni akarják.

Legutóbb 2019-ben rendezték meg a bihari térség talán leglátogatottabb rendezvényét, mely háromnapos volt. Tavaly úgy döntöttek a rendezők, hogy nem tartják meg, az idén azonban már reménykedtek, hogy nem lesz akadálya.

Tarsoly Attila, a település polgármestere a Naplónak elmondta, a járványhelyzet alakulását figyelve bíznak abban, hogy a tudomány lassan győzedelmeskedik az emberek egészségét megrontó kór ellen. Mégis a fesztiválon általában megjelenő több ezer ember egészségét nem veszélyeztethetik. A másik ok: a közönség megszokta, hogy a fellépő előadók köre magas színvonalat képvisel. Az ő szereplésükhöz az időpontokat igen korán egyeztetni kell, ők pedig már elkötelezték magukat más-más rendezvényekre. Bármennyire is várják a helyiek, illetve a közeli és távoli lakosok a fesztivál megrendezését, ez már ebben az évben nem lehetséges. Fontos az emberek egészségének a megőrzése – mondta Tarsoly Attila polgármester, és bízik abban, hogy a következő évben már nem kell nélkülöznünk ezt a sokak által várt, színvonalas összejövetelt.

Vmirjáncki József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában