régi vágyak, új célok

2021.04.02. 16:53

Bizakodva tekint előre Berettyán Sándor

Új szerepben próbálhatja ki magát a balmazújvárosi származású színész.

Berettyán Sándor már nagyon várja, hogy színpadra léphessen | Fotó: Eöri Szabó Zsolt-archív

Az elmúlt egy év a célkitűzések időszaka volt, a legtöbben megpróbálták hasznosan tölteni a szabadidejüket.

Berettyán Sándor már nagyon várja, hogy színpadra léphessen | Fotó: Eöri Szabó Zsolt-archív

Így tett Berettyán Sándor is, a Nemzeti Színház színésze, akivel tavaly, körülbelül a járvány berobbanása után beszélgettünk, és elmondta a Naplónak, mivel szeretné elütni az időt. Erről érdeklődtük, mennyire jöttek be a számításai, illetve a mostani szerepéről is nyilatkozott lapunknak. – Részeredményekről tudok beszámolni, a helyzetem kicsit különlegesebb, mint sok kollégámnak a színházban. Persze több szabadidőm volt, mint általában, de szerencsére akadt szakmai elfoglaltságom is, ahogyan ez jelenleg is van. Nyilvánvalóan azok, akiknek nem volt egy éve próbafolyamatuk, sokkal tovább értek a bakancslistában. De azért nem panaszkodom, több régi vágyamat is megvalósítottam, illetve új célokat is kitűztem – mondta.

Online térben

– Sajnos, most újra online térbe szorultunk, A Mester és Margarita darabban Jesua szerepét játszom, túl vagyunk az olvasópróbákon, pont az a stáció következett volna, amikor elkezdjük próbálni a jeleneteket. De erre most személyesen nincs lehetőség. Kissé abszurd a helyzet, mindenki a saját szobájában próbál, voltaképpen egy kamerával rögzített gesztussorra reagálunk. Ami nem könnyű, viszont nincs más választás. Bízunk a legjobbakban, jó lenne, ha játszani nem is, legalább próbálni a színházban – fűzte hozzá.

NE

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában