mindenkire számítanak

2021.01.29. 11:30

Február 4-től szavazhatunk a Csokonai Hamletjére

A teátrum kollégái reménykedtek a jelölésben.

Fotó: Csokonai Színház-archív

A Highlights of Hungary 10 nagykövet segítségével évente jelöli ki a legkiválóbbnak tartott 55 kreatív teljesítményt, a leginspirálóbb történeteket, majd a nagykövetek és a közönség díjazza azokat, szavazás útján – írja a Csokonai Színház. Ez az első és egyetlen olyan hazai kreatív gyűjtés 2013 óta, amely szakmai alapokon, ám kategóriák nélkül, egy platformon mutatja be a hazai sikereket. A színház Hamlet című produkciójára bárki szavazhat az oldalon.

A Hamlet alkotói reménykedtek a jelölésben, hisz tudták, hogy a Highlights of Hungary csapatának néhány tagja megnézte az egyik szeptemberi előadást. Gelányi Bence azt is elmesélte, hogy az előadás után beszélgettek is a nagykövetekkel, de az azóta eltelt időben, a próbák miatt el is feledkezett arról, hogy a produkció bekerülhet a jelöltek listájára. „Amióta először hallottam a Highlights of Hungary-ről, minden évben átfutottam a jelöltek listáját. Azt gondolom, minden alkalommal kiemelkedő teljesítmények kerülnek be az 55 jelölt közé. Hatalmas megtisztelésnek érzem, hogy idén mi is benne lehetünk”– mondta a színész.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában