díjazták a legjobbakat

2020.11.14. 11:12

Ügyesen rajzolnak a földesi diákok

A vírushelyzetben is szorgalmasan alkotnak a művészeti iskola diákjai.

A sikeres rajzosok a rendőrség képviselőivel | Fotó: iskola-archív

Számos rajzpályázaton szerepeltek sikeresen a közelmúltban a Földesi Karácsony Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola kisdiákjai. Bere Anna Mária művésztanár növendékei közül a Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpont országos rajzpályázatán Szűcs Dóra 4. osztályos tanuló és Magyar József, az intézmény korábbi tanulója országos második helyezést ért el.

A rendőri munkáról is rajzoltak

Az Országos Rendőr-főkapitányság centenáriumi rajzpályázatot hirdetett „Szolgálnak és védenek – értünk vannak” címmel. A rendőrség képviselői Földesen a következő diákokat díjazták: Szilágyi Hanga, Patai Petra, Pércsi Lara, Kónya Orsolya, Nagy Rozi, Kordás Nóra, Szabó Attila, Szabó Aliz, Szabó Angyalka, Szűcs Dóra, Vincze Hajnalka, Jenei Andor.

A sikeres rajzosok a rendőrség képviselőivel | Fotó: iskola-archív

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Szép Kertek folyóirat megyei rajzpályázatot hirdetett „Kertész leszek, fát nevelek” címmel. Gyöngyösi Péter 8.b osztályos tanuló 3. helyezést ért el. Intézménye az elküldött igényes tanulói alkotásoknak köszönhetően különdíjas lett. Felkészítő tanára Bere Anna Mária sikeres versenyfelkészítő tevékenységéért elismerésben részesült.

Péter Imre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában