remek esti program

2020.08.27. 11:25

Operettslágerektől lesz hangos este az Ady park

A Csárdáskirálynő klasszikusai csendülnek fel 19.30-tól, a Csokonai-énekkar jóvoltából.

Fotó: Napló-archív

A Csárdáskirálynő megunhatatlan slágereit éneklik a Csokonai Színház énekkarának tagjai ma este 19.30-tól az Ady parkban, tudatta az intézmény. A Húzzad csak kivilágos virradatig koncerten elhangzik majd a Te rongyos élet, az Álom, álom, a Hajmási Péter, Hajmási Pál, az Egy a szívem, a Haj-hó (Szilvia belépője) és számos jól ismert dal az operettből.

Mint arról portálunkon is olvashattak, a Csokonai Színház társulata a Lehunyja sok szemét a ház kéthetes programsorozattal vesz búcsút a felújításra váró épülettől. Kulisszajárásokkal, színházi kvízjátékkal, erkélykoncertekkel, fáklyás felvonulással, nyílt próbákkal várják az érdeklődőket egészen a jövő hét végéig, a Bánk bán szeptember 5-i bemutatójáig. Tegnap több száz ember élőlánccal költöztette át a Csokonai Színházból a Víg Kamaraszínházba az elmúlt évek ikonikus kellékeit, jelmezeit és parókáit.

Az énekkar tagjai már kedden is koncerteztek a Csokonai Színház erkélyén. Akkor Simon Erika és Udvarhelyi Péter énekelt népszerű operettslágereket. Az énekkar ma esti, Ady parkban tartott koncertje ingyenes.

Borítókép: Simon Erika és Udvarhelyi Péter a keddi erkélykoncerten

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában