hallgasd meg te is!

2020.08.05. 20:02

Nem pihennek a volt P.Box-tagok, máris itt a legújabb daluk

A MoneyRoll nevű formáció nem túl régen, július közepén mutatta be első számát. Most meg a másodikat.

Fotó: Facebook / MoneyRoll

Újra a húrok közé csapott az egykori P.Box-tagokból alakult hajdú-bihari MoneyRoll zenekar: júliusi bemutatkozó daluk után máris újabb strigulát húzhattak saját produkcióik listájára. A legújabb nóta a Mitől jó? címet kapta, premierjét pedig a HammerWorldön tartották szerdán, lentebb meg is lehet hallgatni.

A csapatot Sándor „Günter” József gitáros, Ferenczi „Cézi” Tibor basszusgitáros, Szabó Krisztián billentyűs, Kovács Tamás dobos, valamint Asztalos „Paszti” Attila énekes alkotja.

„Eredetileg egy rövidebb szólóbetétet gondoltam a dalba, de a többiek elkezdtek győzködni, hogy egyszer végre ne az órát nézzük, hanem legyen egy valódi, ízig-vérig gitárszóló, akármilyen hosszú is”

- árulta el a zenei portálnak Günter, akinek elmondása szerint ez a mostani lett az eddigi leghosszabb szólója. Az új megjelenéssel kapcsolatban Kovács Tamás kiemelte, a dalban a zenekar líraibb oldalát is szerették volna megmutatni. „Paszti hangja igazán jól passzol ehhez a számhoz, remélem, a közönségünk is olyan nagy örömmel fogadja majd ezt a szerzeményt, mint ahogy mi készítettük” – tette hozzá a dobos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában