tisztelgés a művész előtt

2020.07.23. 07:24

Érzelmes videóval búcsúzik Ennio Morriconétól a Csokonai énekkara

Az énekkar évekig turnézott együtt a nemrég elhunyt zeneszerzővel.

Italian composer Ennio Morricone poses during a photocall for the film 'The Best Offer' shown in the "Berlinale Special" section of the 63rd Berlinale Film Festival in Berlin February 12, 2013. AFP PHOTO / JOHN MACDOUGALL (Photo by John MACDOUGALL / AFP)

Fotó: AFP / John MacDougall

„Hálás szívvel búcsúzik a nemrég elhunyt zeneszerző-legendától, Ennio Morriconétól a Csokonai Színház Énekkara. Az énekkar 2014 és 2016 között számos alkalommal vett részt a zeneszerző európai turnéján. A közös munka során Ennio Morricone személyében egy rendkívül elhivatott, alázatos embert és művészt ismertek meg, aki példaként szolgálhat bárki számára a zenei életben. Az énekkar nagy szeretettel és hálával emlékszik vissza az együtt töltött időre”

– idézi a Csokonai Színház honlapja énekkaruk néhány nappal ezelőtti közleményét. A turnék során rögzített felvételek felhasználásával egy emlékvideó is elkészült a zeneszerző-legenda tiszteletére.

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában