hallgasd meg te is!

2020.07.27. 14:34

Egy hét alatt két új dal a hajdúböszörményi énekesnőtől

Érzelmes számokkal jelentkezett Nági, aki láthatóan nem unatkozott az utóbbi időszakban.

Fotó: YouTube / NÁGI

A mögöttünk álló héten két új dalt is bemutatott Nagy Brigitta, művésznevén Nági. A népszerű hajdúböszörményi énekesnő először a Dobd el című felvételt publikálta, melyhez Kovács Patrik Márk és saját maga szereplésével készített klipet egy fővárosi stúdióban. A videó eddig a pillanatig 12 ezernél is több megtekintést szedett össze Nági hivatalos YouTube-csatornáján, rajongói pedig rengeteg dicsérő kommenttel árasztották el a felületet.

A Dal 2020-as kiadásából is ismert énekesnő emellett egy lassabb tempójú, akusztikus felvételt is megjelentetett vasárnap, Szédül címmel, melynek klipje egy háztetőn forgott. Nági – ahogy azt Facebook-oldalán " target="_blank" rel="noopener noreferrer">elárulta – a dalt még a „karanténozás” első hajnalán írta. A videóban Fésűs Ádám gitározik.

A Szédül jelenleg bő ötezres megtekintésszámmal áll a legnépszerűbb videómegosztón, amely egy nap alatt egyáltalán nem rossz mutató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában