Szavazásértékelés

2020.06.08. 15:31

Campus újratöltve: örülünk is, meg nem is

Hiányozni fognak a külföldi sztárfellépők, de így is megéri kilátogatni.

20190718 Debrecen fotó: Matey István MI Hajdú-Bihari Napló Campus fesztivál első napját rendezte meg a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. a Nagyerdei Stadionnál.

Fotó: Napló-archív

Bár a Campus Fesztivál idén a járványügyi helyzet miatt a megszokott formájában elmarad, jön helyette a Campus Eleven, amely tizenegy napon át várja a fesztiválélményre szomjazókat a Nagyerdő fái alatt. A Hajdú Online szerkesztősége kíváncsi volt, hogyan fogadta a közönség a koronavírus-járvány szülte rendkívüli átszervezés hírét, ezért az elmúlt héten szavazásra bocsájtotta kérdést.

A beérkezett voksok 6 százaléka az előre megváltott belépők birtokosaitól érkezett, akiket a rendkívüli helyzetben már az is örömmel tölt el, hogy nem kell aggódniuk a befektetett pénzük miatt. Az idei nyári fesztiválok java része elmarad, és ezekben az esetekben sorra vetődik fel a kérdés: mi lesz a jegyek sorsa? A Campus Eleven közönségének azonban emiatt nem kell aggódnia, hiszen a megvásárolt jegyekkel és bérletekkel augusztus közepétől szeptember közepéig élvezhetik a nyáresti programokat.

A szavazók 18 százaléka a rendkívüli helyzetben is meglátta az örömöt. Ők úgy vélik, jobban járunk a Campus Elevennel, mint a hagyományos fesztivállal, hiszen így négy intenzív nap helyett tizenegy alkalommal élvezhetjük a nagyerdei zenés esték varázsát.

Az olvasók java része ugyanakkor egyöntetűen hiányolni fogja a külföldi előadókat az idei rendezvénysorozatról. A szavazatok 43 százaléka arról árulkodik, hogy a többség szerint ezekkel a sztárfellépőkkel volna lenne teljes a fesztivál programja. Mintegy 33 százalék szerint azonban így is érdemes lesz kilátogatni a Campus Eleven programsorozatra, hiszen a hazai előadók között is akadnak szívünkhöz közel álló nevek.

Kapcsolódó cikkek:

Ilyet még nem látott a Nagyerdő: itt vannak a Campus Eleven részletei

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában