videóval

2020.05.10. 21:53

New Orleans-i emlékek a Debrecen Dixielandtől

Ismét otthonról húzzák a „karantén dixie-t”.

Fotó: Debrecen Dixieland Jazz Band / YouTube

Éppen 15 esztendeje, hogy a Debrecen Dixieland Jazz Band 2005 májusában New Orelans-ban járt. Az USA egyik legnagyobb zenei rendezvényén, a Jazz and Heritage Fesztiválon vettek részt, ahol óriási sikert arattak – adta hírül a zenekar.

Emlékeikből elevenítettek most fel néhányat, valamint két New Orleans-i számot is megtanultak az alkalomra, melyeket még a “karantén időszak” alatt, saját otthonainkban vettek fel.

Sajnos az idei fesztiválszezon nem túl kecsegtető, a zenekar legtöbb meghívását lemondták, így a felszabadult idejüket stúdiómunkára fordítják, a közeljövőben további felvételekkel is jelentkeznek.

A visszaemlékezés első része és a Do you know what it means to miss New Orleans című örökzöld sláger már meghallgatható.

A második részben majd Tikász Sándor " target="_blank" rel="noopener noreferrer">emlékezik vissza élményeire, majd a Creole Belles című, szintén új szám lesz hallható, melyet május 12-én tesz közzé a zenekar.

Kapcsolódó cikkünk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában