hallgassa meg!

2020.04.29. 13:21

Új dalban festi le a tavaszt Mészáros Tamás, Szolnoki Péter is besegített neki

A friss műhöz nemsokára klipet is készítenek.

20191231 Székesfehérvár, Zichy liget, szilveszteri buli, parti, újév. Fotós: Fehér Gábor FG Fejér Megyei Hírlap

Fotó: Fejér Megyei Hírlap-archív

Ismét közös dalban dolgozott együtt a felvidéki Mészáros Tamás és a debreceni származású Szolnoki Péter. A Tavasz premierjét a napokban tartották az atempo.sk kulturális oldalon.

A nótában Szolnoki fuvolatudását csillogtatja meg, trombitán Tulkán Pétert, a Budapest Jazz Orchestra zenészét hallhatjuk, a dobok mögé pedig Szentmihályi Gábor ült le. A dal zeneszerzője Velena István volt, a szöveget Pécsváradi Zoltán írta, és a portál cikke szerint hamarosan klip is készül majd a friss szerzeményhez.

Akik otthon vannak a két művész munkásságában, talán tudják, hogy Mészáros és Szolnoki nem először zenélt együtt, a tavaly nyáron megjelent " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Szóljon egy dal című számot is ők ketten jegyzik. Lényeges különbség a Tavaszhoz képest, hogy Bon Bon együttes tagja itt nem fuvolázik, hanem énekel.

Szolnoki Péter egyébként néhány nappal ezelőtt szintén fuvolát ragadott egy új projekt kedvéért; akkor Bubenyák Zoltánnal, Závodi Attilával és Temesi Bercivel közösen játszottak el egy Beatles-klasszikust rendhagyó keretek között, otthonról.

Borítóképünkön Szolnoki Péter látható a Bon Bon együttes 2019-es székesfehérvári óévbúcsúztatóján

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában