újragondolt dal

2020.04.02. 21:46

Remake videóval készült a Heartkiller

A Kétségek Között című dal remake videoklipjével jelentkezett az együttes április 2-án.

Fotó: Heartkiller

A cívisvárosi Heartkiller zenekar a Mélyütés című új lemezt áprilisra ígérte, ami a koronavírus miatt kialakult helyzet, valamint egyéb tényezők miatt csak ősszel fog napvilágot látni.

Ennek ellenére a zenekar néhány újdonsággal jelentkezik. A lemezen szerepelnek majd új és régi dalok is új köntösben, újrarögzítve, újragondolva. Az első ilyen régi/új dal április 2-án látott napvilágot, a Kétségek között című daluk remake videóklipjével jelentkeztek a debreceni metálosok.

A klip marad

– Eléggé iparkodtunk az elmúlt fél évben, hogy idén egy komoly anyaggal rukkoljunk elő. A Kétségek Között című dalunk videóklipje 2016-ban látott napvilágot, azóta is szerves részét képezi a koncertműsorunknak, és a közönség, valamint mi is az egyik kedvencünkként tartjuk számon. Az új felállással valamelyest újragondoltuk, majd újradolgoztuk, újrarögzítettük a dalt.

A zenekar új basszusgitárosa Gulybán Márton, a felvételek folyamatait produceri szemmel is végigkísérte, illetve a mix és a master önálló, saját munka lett, amivel leginkább a nyugati és északi „vastag” hangzásvilágot tűztük ki célul. A klip marad, ugyanis 4 évvel ezelőtt profi munkát végzett a videós csapata – vallja a Heartkiller.

Az pedig, hogy sikeres volt-e a re-recording, re-mixing, majd a hazai metál közönsége eldönti.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában