tartalmas időtöltés

2020.03.16. 10:47

Elcsendesedik az Esti Kornél is, nem jönnek a Lázár tesók Debrecenbe

A zenekar egy ideig nem lép fel, helyette a tagok újdonságokkal készülnek.

Fotó: Matey István

A koronavírus-járvány ahogy az élet többi területére, úgy a zenekarok mindennapjaiba is beavatkozott. A kormányrendeletek hatására és az emberek egészségének megóvása érdekében immáron tilos megtartani minden olyan beltéri tömegrendezvényt, melynél 100 látogatónál több vesz részt. A hazai zenekarok közül sokan estek ebbe a csapdába, pénteken például a Lázár tesók, azaz Lázár Domokos és Lázár Ágoston, az Esti Kornél zenekar két tagja lépett volna fel a Nagyerdei Víztoronyban. Az esemény elmaradt, új időpontját május 27-ére tűzték ki.

Új szerzemények

Az Esti Kornél zenekar a közösségi oldalain " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közzétette, mivel a koncerteket el kell napolni, a jövőben kihasználják az időt, amit alkotásra, a jövő tervezésére és a magukba mélyedésre fordítanak. Mint írják, a következő másfél évben sok mindennel szeretnének előrukkolni, mint például lemezekkel, izgalmas koncertprogramokkal, különleges kiadványokkal, valamint vidékre is minél több helyre szeretnének elmenni zenélni, amennyit csak tudnak. Hiszen, ahogyan fogalmaznak, ez a legjobb dolog a világon. „Ti is zenéljetek, alkossatok, lapátoljunk vissza minél több életet oda, ahonnan most elfolyik” – írták. A posztot azzal zárták, hogy ha vége lesz ennek a nehéz időszaknak, újra el lehet járni a koncertjeikre, hiszen már most nagyon hiányzik számukra a közönség.

„Addig pedig hallgassatok minket. Meg mást is. Vigyázzatok magatokra, egymásra. Puszi (vagyis biztonságos távolságból integetés)”

– zárták soraikat.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában