Telt ház előtt

2020.02.17. 16:16

Musicalesttel zárult a Kultúrházak éjjel-nappal

Hajdúsámsonban példaértékű az összefogás, a rendezvények sokszínűek.

Fotó: Dandé Melinda

A hajdúsámsoni Petőfi Sándor Városi Könyvtár Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozata zárásaként február 14-én Musical esttel várta a közönséget. Telt ház előtt, nagy sikerrel léptek fel helyi tehetségek – az Eszterlánc Óvoda pedagógusai, Dandé Melinda – és a meghívott vendégelőadók, Kiss Alexandra és Török Tamás. A rendezvény végén ajándék színházjegyet sorsoltak ki a Csokonai Színház Pál utcai fiúk című előadására.

A kultúráról „szakmáztak”

A programsorozat keretén belül a könyvtár kerek­asztal–beszélgetésre hívta a városban működő, a programszervezésben érintett intézmények, civil szervezetek képviselőit. Tarné Hajdú Judit igazgató ismertette a közművelődésben napjainkban zajló jogszabályi változásokat, azok helyi hatásait, majd a 2020-ra tervezett városi programokat egyeztették a résztvevők.

A jó hangulatú beszélgetés újból bebizonyította, hogy Hajdúsámsonban példaértékű az összefogás, a rendezvények sokszínűek, és folytatni kell azt a többéves munkát, amely kialakult ezen a területen is a város életében. A pozitívumok mellett feltárták a hiányosságokat, valamint a lakosság részéről érkező észrevételekre is kitértek. A megbeszélés eredményeként megalkotott rendezvénynaptár hamarosan felkerül a település online oldalaira, hogy a lakosság minél szélesebb körben tájékozódhasson a rendezvényekről. A nap kézműves-foglalkozásokkal és zenés délutánnal folytatódott a „Mindennap értéket adunk” központi, hétvégi szlogen jegyében.

Dandé Melinda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában