Karácsonyi ajándék

2019.12.27. 10:22

Elhunyt nagymamájáról szóló dalhoz készített klipet a debreceni énekes

A videó többek között Nyíradonyban és a Gúthi erdőben is forgott.

Fotó: YouTube / NEMAZALiVE PRODUCTION

A debreceni születésű Markovics Kristófot egy ország zárta szívébe, amikor az X-faktor című tehetségkutató műsorban elhunyt nagymamájának állított emléket. Mint azt korábban a Naplónak elmondta, a produkcióval bizonyítani szeretett volna magának és a mamájának is, akitől ezzel a szöveggel búcsúzott el. Az előadásával sajnos nem jutott be az élő show-ba, (művésznevén) Vits azonban nem búslakodik, hiszen november végén Úrihölgy címmel megjelent első videóklipje, múlt hét vasárnap pedig Drága nagymamám címmel a második is.

Mély mondanivaló

– A dalhoz többek között a nyíradonyi házunkban forgattunk, ahol a nagymamám is élt, a balkányi köztemetőben, ahol nagypapám nyugszik, illetve a Gúthi erdőben – fogalmazott a tehetséges fiatal. Kérdésünkre elmondta, azért ezt a dalt választotta második videóklipjéhez, mert ez a legmélyebb mondanivalójú szövege, mely a legközelebb is áll hozzá, s úgy érzi, a karácsonyi ünnepekhez méltó. – Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a dallal kapcsolatban, illetve a mentorházas produkcióm után sokan kérték is, hogy legyen hozzá klip – fűzte hozzá a rapper.

A Drága nagymamám új hangzást is kapott, hegedűvel tették még emelkedettebbé a dalt. – Az X-faktorban még gitáralappal volt hallható, azonban úgy gondoltam, gitár helyett legyen inkább vonós hangszer, ezért a – klipben is szereplő – általános iskolás koromtól ismert barátomat kértem meg, hogy hegedüljön – jegyezte meg.

Az új klip nagy népszerűségnek örvend, az egyik legnagyobb videómegosztón pár nap alatt ugyanis több mint 150 ezer megtekintésnél jár.

PTZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában